Svullo

Hej!
Nu skriver jag här vad som har hänt med Svullo imåndags! Det dyker upp med obehagliga bilder, välj själv att se eller inte.

Imåndags vaknade jag kl 9 på morgon, började egentligen kvart över åtta. Har tydligt försovit mig, första gången som hände mig vid arbete!!! Fan dålig samvete.
Då gav jag till Svullo mat, så tänkte jag äta frukost men JEE kom hem eftersom mina oroliga arbetskollegor skickade iväg honom för att kolla med mig för det var mig inte alls lik!
Så gick JEE ut med Svullo då kunde jag äta en smörgås och fixade ordning innan vi åker iväg till jobbet.
Då kom JEE med Svullo hem, Svullo var lika glada som vanligt men jag fick se att det fanns mycket blod på golvet.
Jag tänkte nej det inte får hända, tycker inte om när någon är skadad. Sen lade jag märke att det var blod på hans fram tass så kollade jag noga men jag fick se att det var en öppen sår då lade jag bandage och fixade ordning med tassen. Efter åkte vi till jobbet, tur var att JEE kom hem efter några timmar. Det är hans korta arbetspass på måndagar, vilket tur!
Så kollade han med tassen, smsade till mig att det var nog bara sår men hade koll på honom hela tiden eftersom han ville gärna slicka på sår.
När jag har slutat för dagen så gick jag hem, kollade igenom och noooga på tassen. Den såg som här första bild som jag visar nu. Jag var helt tveksamt att låta honom så där, jag har alltid åkt till veterinär om det händer något med honom och även hälsokontroll då och då.
Så ringde jag till en veterinär, bad mig att komma om en timme med Svullo.
När vi var på platsen, läkare kollade upp och sade direkt att det måste sy. Då fick jag se att veterinären visade varför, det var helt djupt och det gled ifrån. Svårt att förklara men han tryckte ihop och det såg som normal tass.
Tur att Svullo inte har ätit innan, då kunde han inte sy. Veterinären satt igång direkt och sydde ihop, gjorde mig väldigt ledsen och mådde inte bra eftersom jag var med och såg allt. När den är fixat, då visade veterinären hur jag ska göra med bandage, allt info med. Svullo var bedrövad fortfarande så fick vi bära honom in bilen och även till lägenheten med jobbiga trappor!! Därefter sov han bara, senare vaknade han och kissade på sig. Förstod det eftersom bedrövningen, kan inte göra åt. Så gick jag ut med honom, det gick bra.

Dagen efter, var det igår. Han hade så svårt att gå, helt ömt skulle jag gissa. Men han var pigga och glada, riktigt kämparglöd ser jag i honom!
Idag fick jag byta bandage och kollade på, den såg fina ut! Han är så duktigt, även gå med en framben bara, imponerad trots han är rätt stort och tungt. Sorgligt att man inte kan göra mycket med honom, det får jag vänta med tills stygnet är borta och det är mer än en vecka kvar.

Här bjuder jag på bilder!



I måndags, innan veterinär

På väg till veterinären

Hemma efter en timme besök hos veterinär, han sov då pga bedrövningen


Igår morse, ville inte gå ens pga det gjorde ont


Han fick 4 stygnet, vet inte om det syns på bilden (togs idag)


Idag, efter har fixat ordning och tvättat tassen med jodopax och ny bandage


Det var allt som jag sade om Svullo.
Jag älskar dig, min ögonsten Svullo <3
Även min lilla Puma! Mina två ögonstenar<3

Pusspuss till mina nära och kära!