Alla hjärtans dag <3

Stort <3 till mina nära och kära!!!



Pusspuss till mina nära och kära!

Ojsan det var verkligen ett tag sen!!!

Ärligt talat är jag uselt på att uppdatera min blogg!! :)

Vad jag har hunnit med under halvår nästan, har jag bara jobbat jämt och har börjat med att spela innebandy med hörande klubb här i Gnesta. Det finns inte mycket att säga om, allt rullar på som vanligt! :)

Igår när jag gick till jobbet, såg jag en arbetskollegan som fastnade på en backe eftersom mycket med snö, så retade jag och skrattade. Så stack han iväg och tog annan väg för att komma fram till jobbet.
Efter jobbet såg jag att här har inte plogat närheten av min lägenhet, tänkte jag vafan hur ska jag komma in med bilen. Jag tog chansen och körde in men fastnade direkt så kom en gammal gubbe och försökte hjälpa men det inte gick. Så sprang jag hem och hämtade Malin som bor hemma hos mig. Så försökte vi i en timme sen lyckats vi till sist, det är fyfan!!
Under tiden var bilen fast så kom en granne med bilen, blev inte glad för hon inte kunde köra förbi mig eftersom jag hindrade vägen så stack hon och handlade mat sen tillbaks men såg att vi var kvar, hon envisade men det blev hennes straff istället och fastnade också så steg hon ut och blev så sur, tog upp matpåsar och gick hem. Lät bilen kvar, tålamod har hon inte tydligt! Hon kunde ha gärna hjälpa till så får hon hjälp tillbaks men hennes val! :)

Här i Gnesta är uselt på att ploga!!!!

Snart ska jag åka iväg och träffa mitt lag, lite snack innan sen matchen som gäller. Jag får hoppas på bra spel, gärna att ta med 3 poäng hem!! :)

Bjuder på några bilder som vanligt! :)


Me under nyår


Vi <3 tittade på 3D filmen förra julen


Min snygga Puma under julaftonen!


Min käraste pappa med hundar


Me och Jooboo på Steffys 30 årsfesten


Får försöka uppdatera igen sen, måste iväg och lira innebandy!! :)

Pusspuss till mina nära och kära!